WIE

Mijn naam is Alberto Schipper. Getrouwd, vader van 2 kinderen en eigenaar van de Keeper Academy en KeeperWinkel.nl. In mijn actieve keepersloopbaan heb ik bij diverse clubs gevoetbald, o.a. SC Heerenveen (jeugd), Harkemase Boys en VV Steenwijk. Na mij carrière als keeper ben ik verder gegaan als trainer en heb ik een keeperschool opgezet, de Keeper Academy. Clubs kunnen keepers bij mij onder brengen vanaf mijn thuisbasis, Willemsoord, waar ze wekelijks een training krijgen.

Daarnaast train ik ook de keepers bij een aantal clubs zelf, o.a. bij d’Olde Veste 54 (Steenwijk), VV Willemsoord en MSC (Meppel). Keepers beter maken is mijn doel.  Vaak is het missen van de kennis het probleem. En dat terwijl een keeper een cruciale rol speelt in het voetbal!

WAT

Bij KeeperWinkel.nl vind je alle nodige producten voor keepers en keeperstrainers. Het ruime aanbod in de webshop is met zorg uitgekozen. Ik ga alleen voor het beste. Om die reden werk ik met verschillende leveranciers. Als klant merk je hier niks van. Mis je iets in het aanbod, laat het dan weten. Ik zal kijken wat hierin de mogelijkheden zijn.

KeeperWinkel.nl ben ik niet alleen, dat zijn we samen!

WAAR

Vanuit het mooie dorp Willemsoord, in de kop van Overijssel.

WAAROM

Ik heb een passie voor het keepersvak en ik wil werken met de beste producten. Daarentegen vind ik het belangrijk dat producten betaalbaar zijn. Om die reden ben ik gestart met mijn eigen webshop. Een webshop voor keepers en keeperstrainers waarin alle nodige producten verkrijgbaar zijn. En dat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

PARTNERS